Design tijdschrift
Design tijdschrift
Store

Family Center

Store Er zijn een paar redenen waarom ik de lange (30 meter) voorgevel heb omsloten. Een daarvan was dat de hoogte van het bestaande gebouw echt onaangenaam was, en ik had geen toestemming om het aan te raken! Ten tweede, door de voorgevel te omsluiten, heb ik binnen 30 meter wandruimte gewonnen. Volgens mijn dagelijkse observationele statistiekstudie koos de meerderheid van de shoppers ervoor om de winkel binnen te gaan alleen uit nieuwsgierigheid, en om te zien wat er achter deze faƧade gebeurt Curious formulieren.

Naam van het project : Family Center, Naam van de ontwerper : Ali Alavi, Naam van de cliƫnt : Ali Alavi design.

Family Center Store

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.