Design tijdschrift
Design tijdschrift
Rekkensysteem

bibili

Rekkensysteem Sober en klassiek in concept, deze planken maken indruk met een sterke persoonlijkheid. Dit komt door de omgekeerde plaatsing van de driehoekige staanders, wat resulteert in een draaiende beweging die speelt op de verschillende diepten van de unit over zijn hoogte. Het geproduceerde dynamische effect geeft een bijna menselijke houding aan het meubilair: afhankelijk van waar men het bekijkt, lijkt het over zijn schouder te kijken en / of naar deuren te luisteren. De "bibili" planken worden geproduceerd in modules van verschillende breedtes. Het is daarom mogelijk om kenmerkende wanden te creƫren met een levendig grafisch effect.

Naam van het project : bibili, Naam van de ontwerper : Rosset Thierry Michel, Naam van de cliƫnt : Thierry Michel Rosset - Olution.

bibili Rekkensysteem

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.