Design tijdschrift
Design tijdschrift
Scheepsbesturingssysteem

GE’s New Bridge Suite

Scheepsbesturingssysteem GE's modulaire scheepscontrolesysteem is ontworpen voor zowel grote als lichtgewicht schepen, voor intuïtieve bediening en duidelijke visuele feedback. Nieuwe positioneringstechnologie, motorbesturingssystemen en bewakingsapparatuur zorgen ervoor dat schepen nauwkeurig kunnen worden gemanoeuvreerd in kleine ruimtes, terwijl de belasting voor de machinist wordt verminderd, aangezien complexe handmatige bedieningselementen worden vervangen door nieuwe touchscreentechnologie. Een verstelbaar scherm vermindert reflecties en optimaliseert de ergonomie. Alle consoles hebben geïntegreerde handgrepen voor gebruik op ruwe zee.

Naam van het project : GE’s New Bridge Suite, Naam van de ontwerper : LA Design , Naam van de cliënt : GE.

GE’s New Bridge Suite Scheepsbesturingssysteem

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.