Design tijdschrift
Design tijdschrift
Stoel

Parastoo

Stoel Ik respecteer alle soorten stoelen. Naar mijn mening is de stoel een van de belangrijkste en klassieke en bijzondere dingen in het interieurontwerp. Het idee van de Parastoo-stoel komt van een zwaluw (stern). Misschien is het glanzende en gladde oppervlak in de Parastoo-stoel met een ander en speciaal ontwerp alleen gemaakt voor zeer speciale en unieke plaatsen.

Naam van het project : Parastoo, Naam van de ontwerper : Ali Alavi, Naam van de cliƫnt : Ali Alavi design.

Parastoo Stoel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.