Design tijdschrift
Design tijdschrift
Wastafel

SEREL Purity

Wastafel Serel Purity Washbasin neemt zijn plaats in badkamers in met zijn unieke en verbazingwekkende komvorm. De algemene benadering bij het ontwerp van het afvalwatergat dat onzichtbaar is. Deze benadering beïnvloedt het ontwerp zo belangrijk en zorgt ervoor dat uitgebreide details worden ontwikkeld. Met deze benadering lijkt de Serel Purity-wastafel puur, soepel, elegant en in volledige harmonie met de algemene integriteit van het ontwerp. SEREL Purity Wastafel, die de overheersing heeft van zachte vormen, nodigt de gebruiker uit in het futurisme.

Naam van het project : SEREL Purity, Naam van de ontwerper : SEREL Seramic Factory, Naam van de cli├źnt : Serel Sanitory Factory .

SEREL Purity Wastafel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.