Design tijdschrift
Design tijdschrift
Geavanceerd Vervoer

Fiaker 2.0

Geavanceerd Vervoer In veel steden hebben traditionele busreizen een groot probleem in de vorm van paardenafval. Als eerste essentiƫle vereiste lost Fiaker 2.0 straatvervuiling op die wordt veroorzaakt door touringcars in steden. Verder wordt een specifiek ontwerp voor een paardenkoets ontwikkeld, waarbij de klassieke cabines in hun formele esthetiek worden gevolgd ondanks hun eigen moderne en up-to-date vorm. De uitdaging is om een eigentijds en ecologisch concept te presenteren, dat toch het typische gevoel van een bustour overbrengt. Het belangrijkste doel is om touringcars voor klanten aantrekkelijker te maken door innovatief ontwerp.

Naam van het project : Fiaker 2.0, Naam van de ontwerper : Michael Hofbauer, Naam van de cliƫnt : Michael Hofbauer.

Fiaker 2.0 Geavanceerd Vervoer

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.