Design tijdschrift
Design tijdschrift
Woonhuis

Tempo House

Woonhuis Dit project is een complete renovatie van een huis in koloniale stijl in een van de meest charmante buurten van Rio de Janeiro. Gelegen op een buitengewone locatie, vol met exotische bomen en planten (origineel landschapsplan van de beroemde landschapsarchitect Burle Marx), was het belangrijkste doel om de buitentuin te integreren met de binnenruimtes door grote ramen en deuren te openen. De decoratie heeft belangrijke Italiaanse en Braziliaanse merken en het concept is om het als canvas te hebben, zodat de klant (een kunstverzamelaar) zijn favoriete stukken kan laten zien.

Naam van het project : Tempo House, Naam van de ontwerper : Gisele Taranto, Naam van de cliënt : Gisele Taranto Arquitetura.

Tempo House Woonhuis

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.