Design tijdschrift
Design tijdschrift
Briefpapier

Cubix

Briefpapier Briefpapier in kubusvorm inclusief doos voor paperclips, doos voor stickers en pennenhouder. Het belangrijkste idee van Cubix is om een "georganiseerde chaos" te creƫren. Niemand heeft geen geheim dat de volgorde op de werkplek erg belangrijk is. Veel mensen houden echter van de zogenaamde creatieve puinhoop. De oplossing van deze kleine tegenstrijdigheid was de basis van het concept van Cubix. Door de elasticiteit van de rode staven kan bijna alles wat over de tafel verspreid ligt onder elke hoek in de potloodhouder worden gestoken, van pennen en potloden in alle formaten tot papier en stickers.

Naam van het project : Cubix, Naam van de ontwerper : Alexander Zhukovsky, Naam van de cliƫnt : SKB KONTUR.

Cubix Briefpapier

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.