Design tijdschrift
Design tijdschrift
Salontafel

Prism

Salontafel Prisma is een tafel die een verhaal vertelt. Het maakt niet uit vanuit welke hoek je naar deze tafel kijkt, het zal je iets nieuws laten zien. Als een prisma dat licht breekt - neemt deze tafel kleurlijnen die uit een enkele balk tevoorschijn komen en transformeert ze over het frame. Door zijn lineaire geometrie te weven en te draaien, transformeert deze tafel van punt naar punt. Het doolhof van het mengen van kleuren creëert oppervlakken die samensmelten tot één geheel. Prisma heeft een minimalisme in vorm en functie, maar in combinatie met een complexe geometrie erin, onthult het iets onverwachts en hopelijk enigszins onbegrijpelijk.

Naam van het project : Prism, Naam van de ontwerper : Maurie Novak, Naam van de cliënt : MN Design.

Prism Salontafel

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerpinterview van de dag

Interviews met wereldberoemde ontwerpers.

Lees de laatste interviews en gesprekken over design, creativiteit en innovatie tussen designjournalist en wereldberoemde ontwerpers, kunstenaars en architecten. Bekijk de nieuwste ontwerpprojecten en bekroonde ontwerpen van beroemde ontwerpers, kunstenaars, architecten en innovators. Ontdek nieuwe inzichten over creativiteit, innovatie, kunst, design en architectuur. Lees meer over ontwerpprocessen van geweldige ontwerpers.