Design tijdschrift
Design tijdschrift
Verkeerslicht

Don Luis

Verkeerslicht “Veel landen zijn begonnen met het implementeren van beleid om lopen aan te moedigen als een belangrijk vervoermiddel. Het risico van voetgangers neemt toe wanneer het ontwerp van wegen niet voorziet in verkeerscontrolemechanismen die voetgangers van voertuigen scheiden. Verkeersongevallen in het algemeen kosten naar schatting tussen de 1 en 2% van het bruto nationaal product ”(WHO). Don Luis is een 3D-verkeerslicht dat zich bindt aan een gele 2D-lijn die op het trottoir is geschilderd om te vermijden dat de voetganger de straat oversteekt op een andere plaats dan de zebra. Ontworpen met een sociaal-culturele analyse en niet alleen vanuit esthetische richtlijnen.

Naam van het project : Don Luis, Naam van de ontwerper : CasBeVilla Team, Naam van de cliënt : CasBeVilla Team.

Don Luis Verkeerslicht

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.