Design tijdschrift
Design tijdschrift
Badkamermeubels

Sott'Aqua Marino

Badkamermeubels De Sott'Aqua Marino-collectie met zijn creatieve details van de onderwaterwereld tot de badkamers, biedt de luxe om je eigen badkamer te ontwerpen door gebruik te maken van het brede scala aan beschikbare modulatiekeuzes.Sott'Aqua Marino is in staat om voor elke badkamer met zijn flexibiliteit om te gebruiken met enkele of dubbele wastafelkasten. De ronde spiegel die aan de muur is bevestigd met een hanger heeft ook een verborgen verlichtingssysteem. De cederhouten poef op wielen doet ook dienst als wasmand.

Naam van het project : Sott'Aqua Marino, Naam van de ontwerper : Isvea Eurasia, Naam van de cliënt : ISVEA.

Sott'Aqua Marino Badkamermeubels

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.