Design tijdschrift
Design tijdschrift
Badkamermeubels

Soluzione

Badkamermeubels De collectie badkamermeubels van Soluzione is ontworpen vanuit het idee om innovatieve en chique oplossingen te creëren die het leven gemakkelijker maken, rustiger maken en badkamers bouwen met een gevoel van persoonlijkheid. De badkamerkasten, verkrijgbaar in drie verschillende maten met lades en kastdeurselecties, worden gecombineerd met wastafels om de badkameresthetiek opnieuw te definiëren. De optionele halfronde handdoekhangermodule is een innovatieve benadering van het opbergen en ophangen van handdoeken. Soluzione-collectie beschikbaar in witte en antracietkleurige lak hoopt innovatieve badkameroplossingen te bieden.

Naam van het project : Soluzione, Naam van de ontwerper : Isvea Eurasia, Naam van de cliënt : ISVEA.

Soluzione Badkamermeubels

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.