Design tijdschrift
Design tijdschrift
Badkamermeubels

Sentimenti

Badkamermeubels Sentimenti Badkamermeubelcollectie geĆÆnspireerd door gevoelens en contrast van naast elkaar bestaande emoties biedt een moderne en chique badkamersfeer. Horizontale en verticale contrasterende houten gevelbekleding belichamen de contrasterende gevoelens en voegen een vleugje dynamiek toe aan badkamers. De Sentimenti-collectie is klaar om deel uit te maken van badkamers van elke omvang met badkamerkasten van vier verschillende maten, verkrijgbaar met lades en kastdeuren, en spiegels met verborgen verlichting en spiegelkastdeuren.

Naam van het project : Sentimenti, Naam van de ontwerper : Isvea Eurasia, Naam van de cliƫnt : ISVEA.

Sentimenti Badkamermeubels

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.