Design tijdschrift
Design tijdschrift
Diamanten Ring

The Great Goddess Isida

Diamanten Ring Isida is een 14K gouden ring die over je vinger glijdt om een charmante look te creƫren. De gevel van de Isida-ring is verfraaid met unieke elementen zoals diamanten, amethisten, citrien, tsavoriet, topaas en aangevuld met wit en geel goud. Elk stuk heeft zijn eigen gespecificeerde materiaal, waardoor het uniek is. Bovendien reflecteert de platte glasachtige gevel op gesneden edelstenen verschillende lichtstralen in verschillende sferen, waardoor de ring een exclusief karakter krijgt.

Naam van het project : The Great Goddess Isida, Naam van de ontwerper : Tatyana Raksha, Naam van de cliƫnt : STDIAMOND.

The Great Goddess Isida Diamanten Ring

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.