Design tijdschrift
Design tijdschrift
Fudge En Toffee

Cavendish & Harvey

Fudge En Toffee De evenwichtsoefening tussen traditie en moderniteit. Het doel was om een uniek productassortiment te ontwerpen voor een innovatief bedrijf dat zichzelf opnieuw opricht als fabrikant van hoogwaardig snoepgoed. De oplossing is rijkelijk verpakt en bedrukt met hete folie en een nobele hoogglans afwerking. Het fotoconcept is geïnspireerd op de stijl van klassieke pralinés. De jongere en modernere doelgroep wordt aangesproken door de kleuren en een lossere typografie. Het Gabriel-ontwerpteam beheerst de evenwichtsoefening en de klant is tevreden met de stijgende verkopen.

Naam van het project : Cavendish & Harvey, Naam van de ontwerper : Bettina Gabriel, Naam van de cliënt : gabriel design team.

Cavendish & Harvey Fudge En Toffee

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.