Design tijdschrift
Design tijdschrift
Slimme Armband

June by Netatmo

Slimme Armband JUNE is een coachingsarmband voor bescherming tegen de zon. Het is de eerste armband die de blootstelling aan de zon meet. Het is verbonden met een bijbehorende app op de smartphone van de gebruiker, die vrouwen adviseert wanneer en hoe ze hun huid dagelijks kunnen beschermen tegen de effecten van de zon. JUNI en de bijbehorende app bieden een nieuwe sereniteit in de zon. June volgt de UV-intensiteit in realtime en de totale blootstelling aan de zon die gedurende de dag door de huid van de gebruiker wordt geabsorbeerd. JUNI, gemaakt door de Franse sieradenontwerper Camille Toupet in de geest van een diamant met glinsterende facetten, kan als armband of als broche worden gedragen.

Naam van het project : June by Netatmo, Naam van de ontwerper : Netatmo, Naam van de cliƫnt : .

June by Netatmo Slimme Armband

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.