Design tijdschrift
Design tijdschrift
Patiëntbewakingssysteem

Touch Free Life Care

Patiëntbewakingssysteem Het aanraakvrije reddingsbed is gemaakt met ingebouwde chips om fysiologische functies te bewaken. Patiënten kunnen hun matrastemperatuur en bedpositie regelen met de intuïtieve interface zonder de verpleegkundige te hoeven bellen voor deze taken. Ook wordt dit scherm door de verpleegkundige gebruikt om een register bij te houden van de toegediende medicijnen en vloeistoffen, die vervolgens naar de interface op de verpleegpost worden gestuurd. De interface op het verpleegstersstation toont en waarschuwt alle veranderingen in parameters zoals de lichaamstemperatuur van de patiënt, bloeddruk, slaappatroon en vochtniveaus. Met tlc kunnen hierdoor veel personeelsuren worden bespaard.

Naam van het project : Touch Free Life Care, Naam van de ontwerper : nikita chandekar, Naam van de cliënt : MIT Institute of Design.

Touch Free Life Care Patiëntbewakingssysteem

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.