Design tijdschrift
Design tijdschrift
Multifunctionele Omslagdoek

Loop

Multifunctionele Omslagdoek Loop is een multifunctionele draagdoek voor in je garderobe of voor in huis. De lus is 240 cm x 180 cm. Het oppervlak en de structuur van het Loop-textiel is voor 100% met de hand gemaakt met behulp van een eeuwenoude, met de hand gebreide techniek. Loop-textiel bestaat uit 93 individueel met de hand gemaakte panelen die samen zijn samengevoegd om het geheel te maken. Loop gebruikt 100% premium Australische Alpaca-fleece. Alpaca is allergeenarm en zorgt voor zowel warmte als ademend vermogen. Het Loop-textiel heeft drapering en vormflexibiliteit, terwijl de 93 panelen ervoor zorgen dat het trekvast en sterk presteert. Loop is gemaakt van natuurlijke, hernieuwbare en biologisch afbreekbare vezels

Naam van het project : Loop, Naam van de ontwerper : Miranda Pereira, Naam van de cliƫnt : Daato.

Loop Multifunctionele Omslagdoek

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.