Design tijdschrift
Design tijdschrift
Geautomatiseerde Immigratieterminal

CVision MBAS 1

Geautomatiseerde Immigratieterminal MBAS 1 is ontworpen om de aard van beveiligingsproducten te trotseren en intimidatie en angst voor zowel technologische als psychologische aspecten te minimaliseren. Het ontwerp ziet er vriendelijk uit met strakke lijnen die naadloos overgaan van scanner tot scherm. Spraak en beeld op het scherm begeleiden nieuwe gebruikers stap voor stap door het immigratieproces. Het scanpad voor vingerafdrukken kan worden verwijderd voor eenvoudig onderhoud of snelle vervanging. MBAS 1 is een uniek product dat tot doel heeft de manier waarop we grenzen overschrijden te veranderen, waardoor interactie in meerdere talen en een vriendelijke, niet-discriminerende gebruikerservaring mogelijk wordt.

Naam van het project : CVision MBAS 1, Naam van de ontwerper : Prompong Hakk, Naam van de cliƫnt : Chanwanich Company Limited.

CVision MBAS 1 Geautomatiseerde Immigratieterminal

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.