Design tijdschrift
Design tijdschrift
Radiator

Piano

Radiator De inspiratie voor dit ontwerp kwam van Love for Music. Drie verschillende verwarmingselementen gecombineerd, die elk op één pianotoets lijken, creëren een compositie die eruitziet als een pianotoetsenbord. De lengte van de radiator kan variëren, afhankelijk van de kenmerken en proposities van de ruimte. Het conceptuele idee is niet uitgewerkt tot productie.

Naam van het project : Piano , Naam van de ontwerper : Margarita Bosnjak, M.Arch., Naam van de cliënt : Margarita Bosnjak.

Piano  Radiator

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.