Design tijdschrift
Design tijdschrift
Stoel

Chair with Belly Button

Stoel Stoel met navel is een serie lichtgewicht en draagbare stoelen waarmee gebruikers de ruimtes om hen heen kunnen gebruiken, zoals trappen, vloeren of stapels boeken, om een comfortabelere zitervaring te bieden. Het ontwerp van de stoel herdefinieert het idee van conventionele stoelen door onverwachte zitmogelijkheden te bieden. Het beeld van de stoelen kwam uit een dromerig scenario - een groep slappe en smeltende vormen die zich in een ruimte verspreidden. Ze leunen stilletjes tegen de muren en in de hoeken als kleine mannetjes die slapen. Elke stoel heeft zijn eigen navel om een beetje speelsheid te geven.

Naam van het project : Chair with Belly Button, Naam van de ontwerper : I Chao Wang, Naam van de cli├źnt : IChao Design.

Chair with Belly Button Stoel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.