Design tijdschrift
Design tijdschrift
Fles

La Pasion

Fles Dit is een handgemaakt object ontworpen door Arturo López, een van de bemanningsleden van Studio Xaquixe. Hij kreeg het idee van de fles toen hij een boom zag die eruitzag als een paar dat elkaar omhelsde, en dit zette hem aan het denken hoe dierbaren één worden als ze elkaar met "pasión" vasthouden. Het glas dat is gebruikt bij het maken van het stuk is voor 95% gerecycled, net als al het glas dat bij Studio Xaquixe wordt gebruikt. De ovens die in de Studio worden gebruikt, worden gemaakt door de bemanning en worden gevoed met organisch afval zoals afgewerkte plantaardige olie of biomassa die wordt verwerkt tot methaangas.

Naam van het project : La Pasion, Naam van de ontwerper : Studio Xaquixe, Naam van de cliënt : Studio Xaquixe.

La Pasion Fles

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.