Design tijdschrift
Design tijdschrift
Lounge Bar

Linear Lounge

Lounge Bar Linear Lounge Bar biedt gasten een verfijnde en schitterende wijn- en dinerervaring. Linear Lounge Bar beschikt ook over een privé-eetzaal en biedt een ongelooflijke reeks fijne mouten en innovatieve en artistieke cocktails. De maan en muziek bij Linear is ingesteld om de beste mixen van vreugde en plezier voor de gasten te creëren. Linear Lounge Bar is ook een perfecte plek voor professionals om hun collega's mee te nemen voor een comfortabele avond met dauwdruppels van ongeëvenaard genot.

Naam van het project : Linear Lounge, Naam van de ontwerper : Ketan Jawdekar, Naam van de cliënt : Double Tree By Hilton.

Linear Lounge Lounge Bar

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.