Design tijdschrift
Design tijdschrift
Speelgoedontwerp 3D-Printapp

ShiftClips

Speelgoedontwerp 3D-Printapp De Toy Maker ShiftClips CAD / CAM-app is een productserviceplatform waarmee uitvinders vanaf 10 jaar hun eigen constructiespeelgoed kunnen maken en 3D-printen. Met de eenvoudige GUI van de app kunnen gebruikers formulieren ontwikkelen en bewerken op een slimme tablet, en een aantal hardware-bevestigingsmiddelen of clips selecteren om te integreren met hun formulieren om zo hun eigen gearticuleerde en herconfigureerbare speelgoed te genereren. De gebruiksvriendelijkheid van ShiftClips maakt het een ideaal educatief hulpmiddel voor creatief formulierontwerp en productfabricageprocessen.

Naam van het project : ShiftClips, Naam van de ontwerper : Wong Hok Pan, Sam, Naam van de cliƫnt : The Hong Kong Polytechnic University, School of Design.

ShiftClips Speelgoedontwerp 3D-Printapp

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.