Design tijdschrift
Design tijdschrift
Wodkafles

Snowflake Vodka

Wodkafles Ik raakte geïnspireerd door de eenvoud en tegelijkertijd de complexiteit van een sneeuwvlok. Meestal gaan we gewoon door het leven zonder zelfs maar alle schoonheid en complexiteit van de dingen om ons heen op te merken. De natuur zit vol met simpele dingen, maar als je er op gaat letten, besef je dat die simpele dingen veel complexer zijn dan je dacht. Dat was het begin van mijn ontwerp, om te proberen een nieuwe vorm voor een fles te interpreteren en te creëren, volledig in overeenstemming met de natuur. Net als in de natuur als we inzoomen op een complexe vorm die je willekeurig voor het oog zou kunnen zien, ontdekken we een geometrisch patroon.

Naam van het project : Snowflake Vodka, Naam van de ontwerper : Adrian Munoz, Naam van de cliënt : Adrian Munoz.

Snowflake Vodka Wodkafles

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.