Design tijdschrift
Design tijdschrift
Verlichte Vaas

Ampoule

Verlichte Vaas Een druppel licht, een archetypische en pure vorm die in zijn dynamische aanzet vertelt over het unieke gedicht van een bloemgeschenk. Dit is de inspirerende gedachte van een gigantische vaas voor een enkele bloem, een designitem dat elke ruimte kenmerkt met zijn eenvoud en de magie van zijn geschiedenis vertelt.

Naam van het project : Ampoule, Naam van de ontwerper : Federico Traverso, Naam van de cliënt : Myyour.

Ampoule Verlichte Vaas

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.