Design tijdschrift
Design tijdschrift
Verlichte Vaas

Ampoule

Verlichte Vaas Een druppel licht, een archetypische en pure vorm die in zijn dynamische aanzet vertelt over het unieke gedicht van een bloemgeschenk. Dit is de inspirerende gedachte van een gigantische vaas voor een enkele bloem, een designitem dat elke ruimte kenmerkt met zijn eenvoud en de magie van zijn geschiedenis vertelt.

Naam van het project : Ampoule, Naam van de ontwerper : Federico Traverso, Naam van de cli├źnt : Myyour.

Ampoule Verlichte Vaas

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.