Design tijdschrift
Design tijdschrift
Designtafel

Curly

Designtafel Deze multifunctionele tafel is ontworpen door Bean Buro-hoofdontwerpers Kenny Kinugasa-Tsui en Lorene Faure. Het functioneert als een centraal element in een interieuromgeving. De algehele vorm zit vol speelse, kronkelende rondingen, die dramatisch contrasteren met de traditionele formele symmetrische tafels, waardoor het opvalt als een sculpturaal stuk om gebruikers te verleiden en te communiceren. De rondingen lijken op het eerste gezicht toevallig te zijn, maar elke ronding is zorgvuldig ontworpen om verschillende zitposities en sociale interacties te stimuleren.

Naam van het project : Curly , Naam van de ontwerper : Bean Buro, Naam van de cliƫnt : Bean Buro.

Curly  Designtafel

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.