Design tijdschrift
Design tijdschrift
Winkelcentrum

Adagio Townplaza

Winkelcentrum Gebaseerd op de levensstijl van de buurt, is het ontwerp aangepast om het beste aan de behoeften van mensen te voldoen. Het is ontworpen als een uitgebalanceerde plek voor de gezinnen, zodat iedereen ervan kan genieten. Het heeft een hoofdplein waar de meeste interactie overdag plaatsvindt op de begane grond, de tweede verdieping is ontworpen voor gezondheid, mode en schoonheid, en een 3e verdieping met loungebar en restaurants die van 14.00 uur tot middernacht tot leven komen. Een belangrijk aspect is dat 90% van de units vanaf elke willekeurige plaats direct zicht heeft. Hierdoor wordt ook het parkeren geoptimaliseerd omdat de overdag bezette plaatsen 's nachts vrij zijn.

Naam van het project : Adagio Townplaza, Naam van de ontwerper : Adagio Townplaza, Naam van de cliƫnt : HAUS INMOBILIARIA SA.

Adagio Townplaza Winkelcentrum

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.