Design tijdschrift
Design tijdschrift
Woonhuis Interieur

Casa Dova

Woonhuis Interieur Spelen, bijna rond het individu, met het licht dat verlicht, maar niet als referentiepunt. Innovatieve materialen, technologisch perfect en perfect geïntegreerd. Brengen buitengewone tekenen met zich mee dat architectuur "Masters" zijn geslaagd en die nu zichzelf vinden, waardoor ze op de voorgrond treden, hun jeugd. Het combineren van de oorspronkelijke pracht met de kennis, techniek en de utopie van de emoties, dat was ooit een geweldige behendigheid, in een verrassende setting van moderniteit "oud" en uniek.

Naam van het project : Casa Dova, Naam van de ontwerper : Alessandro Marchelli, Naam van de cli├źnt : Casa DOVA.

Casa Dova Woonhuis Interieur

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.