Design tijdschrift
Design tijdschrift
Woonhuis Interieur

Casa Dova

Woonhuis Interieur Spelen, bijna rond het individu, met het licht dat verlicht, maar niet als referentiepunt. Innovatieve materialen, technologisch perfect en perfect geïntegreerd. Brengen buitengewone tekenen met zich mee dat architectuur "Masters" zijn geslaagd en die nu zichzelf vinden, waardoor ze op de voorgrond treden, hun jeugd. Het combineren van de oorspronkelijke pracht met de kennis, techniek en de utopie van de emoties, dat was ooit een geweldige behendigheid, in een verrassende setting van moderniteit "oud" en uniek.

Naam van het project : Casa Dova, Naam van de ontwerper : Alessandro Marchelli, Naam van de cliënt : Casa DOVA.

Casa Dova Woonhuis Interieur

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.