Design tijdschrift
Design tijdschrift
Bartafel

Par 789232

Bartafel De Par 789232 Bartafel is geïnspireerd door organische ontwerpprincipes en de natuur, het bartafelontwerp is gemaakt door een parametrisch algoritme met nummer 789232 als uitgangspunt om de vorm te creëren, daarom wordt het ontwerp Par 789232 genoemd. Over het algemeen is het een modern ontwerp met een unieke vorm en vorm, geschikt voor zowel commercieel als huishoudelijk gebruik.

Naam van het project : Par 789232, Naam van de ontwerper : Ivan Mickewicz, Naam van de cliënt : Ivan Mickewicz.

Par 789232 Bartafel

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.