Design tijdschrift
Design tijdschrift
Tafel, Stoel, Armatuur

Ayers

Tafel, Stoel, Armatuur De vorm en de eenheid van het object, gecombineerd met het innovatieve gebruik van materialen bij de productie zoals kurk en "kurkbal" zijn unieke factoren die dit stuk van de anderen onderscheiden. Elke stoel is gebeeldhouwd op een hoogtechnologische CNC-machine uit een enkel blok kurk. Dezelfde methode wordt toegepast op de basis van de tafel. Het tafelblad en de klokjes van de armatuur zijn gemaakt van "kurkbalt" (een innovatief materiaal dat de basaltvezel combineert met kurk) wat de stukken lichter maakt. De lamp maakt gebruik van led-technologie in zijn verlichtingssysteem.

Naam van het project : Ayers , Naam van de ontwerper : Albertina Oliveira, Naam van de cliƫnt : Albertina Oliveira.

Ayers  Tafel, Stoel, Armatuur

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.