Design tijdschrift
Design tijdschrift
Bureau

Divax

Bureau Divax is een nieuw bureau ontworpen door Sahar Bakhtiari Rad en gemaakt door Amirhossein Javadian, met een speciaal en uniek design. Het is anders dan andere soorten bureaus, omdat het een nieuwe werkplek creƫert die werknemers zal aantrekken en het vertrouwen van het bedrijf zal vergroten. De kleine receptie is de band tussen medewerker en klanten. Medewerkers kunnen wat planten op het bureau zetten om de zuurstof op de werkplek te verhogen en vervuiling te verminderen.

Naam van het project : Divax, Naam van de ontwerper : Sahar, Naam van de cliƫnt : Novin Tarh Arsh Ashian(DIVAX)Co..

Divax Bureau

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.