Design tijdschrift
Design tijdschrift
Stoel

La Chaise Impossible

Stoel Aantrekkelijk schoon ontwerp. "The Impossible Chair" staat op slechts twee poten. Het is lichtgewicht; 5 tot 10 kg. Toch sterk om tot 120 kg te ondersteunen. Het is eenvoudig te vervaardigen, mooi, robuust, eeuwig, roestvrij, geen schroeven en geen spijkers. Het is modulair voor verschillende posities en verschillende toepassingen, een kunstwerk, het rockt, het is leuk, volledig recyclebaar en milieuvriendelijk, gemaakt van massief hout en aluminium buizen, ontworpen om eeuwig mee te gaan. (De structuur kan gemaakt zijn van verschillende materialen zoals plastic, metalen of beton voor openbare plaatsen. De zitting is van textiel of leer)

Naam van het project : La Chaise Impossible, Naam van de ontwerper : Enrique Rodríguez "LeThermidor", Naam van de cliënt : LeThermidor.

La Chaise Impossible Stoel

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.