Design tijdschrift
Design tijdschrift
Beeldende Kunst

Scarlet Ibis

Beeldende Kunst Het project is een reeks digitale schilderijen van de Scarlet Ibis en zijn natuurlijke omgeving, met speciale nadruk op kleur en hun levendige tint die intenser wordt naarmate de vogel groeit. Het werk ontwikkelt zich in een natuurlijke omgeving en combineert echte en denkbeeldige elementen die unieke kenmerken bieden. De rode ibis is een inheemse vogel van Zuid-Amerika die leeft aan de kusten en moerassen van het noorden van Venezuela en de levendige rode kleur vormt een visueel spektakel voor de kijker. Dit ontwerp is bedoeld om de sierlijke vlucht van de scharlaken ibis en de levendige kleuren van de tropische fauna te benadrukken.

Naam van het project : Scarlet Ibis, Naam van de ontwerper : Gabriela Delgado, Naam van de cliƫnt : GD Studio C.A.

Scarlet Ibis Beeldende Kunst

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.