Design tijdschrift
Design tijdschrift
Hondentoilet

PoLoo

Hondentoilet De PoLoo is een automatisch toilet om honden in alle rust te helpen poepen, ook als het buiten slecht weer is. In de zomer van 2008 bedacht tijdens een zeilvakantie met de 3 familiehonden Eliana Reggiori, een gediplomeerd zeiler, de PoLoo. Met haar vriend Adnan Al Maleh ontwierp iets dat niet alleen de kwaliteit van leven van de honden zal helpen, maar ook om die eigenaren te verbeteren die ouder of gehandicapt zijn en niet in staat zijn om in de winter het huis uit te komen. Het is automatisch, vermijdt stank en is gemakkelijk te gebruiken, mee te nemen, schoon te maken en ideaal voor mensen die in flats wonen, voor eigenaren van campers en boten, hotels en resorts.

Naam van het project : PoLoo, Naam van de ontwerper : Eliana Reggiori and Adnan Al Maleh, Naam van de cliƫnt : PoLoo.

PoLoo Hondentoilet

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.