Design tijdschrift
Design tijdschrift
Salontafel

Papillon

Salontafel Papillon is een sculpturale, maar functionele salontafel die op een gemakkelijke en elegante manier tafelgebruik en opslag of opmaak van boeken en tijdschriften oplost. Een enkel, plat element wordt gecombineerd tot een ruimtelijke structuur, om royaal onder een glazen blad te worden geplaatst, waardoor schuine opslagruimte ontstaat die de inhoud altijd in een losse volgorde brengt. Terwijl ze leeg zijn, roepen ondersteunende elementen bladeren en geopende boeken op in een willekeurige harmonie die slechts subtiel muteert door het lezen van materie die zich binnenin opstapelt.

Naam van het project : Papillon, Naam van de ontwerper : Oliver Bals, Naam van de cliƫnt : bcndsn.

Papillon Salontafel

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.