Design tijdschrift
Design tijdschrift
Lamp

the Light in the Bubble

Lamp Het licht in de koepel is een moderne gloeilamp ter nagedachtenis aan de gloeilamplamp van de oude gloeidraad Edison. Dit is een led-lichtbron die in een plexiglasplaat is gemonteerd en met een laser is uitgesneden in de vorm van een gloeilamp. De lamp is transparant, maar als je het licht aandoet, zie je de gloeidraad en de lampvorm. Het kan worden gebruikt als pendellamp of ter vervanging van een traditionele gloeilamp.

Naam van het project : the Light in the Bubble, Naam van de ontwerper : Andrea Ciappesoni, Naam van de cliƫnt : Ciappesoni lighting+design.

the Light in the Bubble Lamp

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.