Design tijdschrift
Design tijdschrift
Stoel

Tekant

Stoel Tekant is een moderne stoel vanwege de materialen waarvoor hij is gemaakt en hoe de structuur werkt. De essentie komt van de geometrische combinatie van de strategische beoordeling van de structuur, waardoor een geometrisch spel van driehoeken is ontstaan, wat van Tekant een zeer resistente stoel maakt. Metacrylaatbekleding is inbegrepen om een gevoel van lichtheid en een visuele helderheid uit te drukken, waardoor de structuur het belangrijkste element van de stoel is. Tekant kan spelen met verschillende kleuren van de structuur en van de methacrylaat bekleding zodat u uw eigen Tekant stoelcombinatie kunt maken.

Naam van het project : Tekant, Naam van de ontwerper : Sebastian Dominguez Enrich, Naam van de cliƫnt : Dominguez Sanz + Enrich.

Tekant Stoel

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.