Design tijdschrift
Design tijdschrift
Catalogus

Classical Raya

Catalogus Een ding over Hari Raya - het is dat tijdloze Raya-liedjes van weleer tot op de dag van vandaag nog steeds dicht bij het hart van mensen blijven. Wat is een betere manier om dat allemaal te doen dan met een 'Classical Raya'-thema? Om de essentie van dit thema naar voren te brengen, is de catalogus met cadeaumandjes ontworpen om op een oude vinylplaat te lijken. Ons doel was om: 1. Een speciaal stuk ontwerp te maken, in plaats van pagina's met productafbeeldingen en hun respectievelijke prijzen. 2. Genereer een niveau van waardering voor de klassieke muziek en traditionele kunsten. 3. Breng de geest van Hari Raya naar boven.

Naam van het project : Classical Raya, Naam van de ontwerper : Vincent Teoh Boon Seang, Naam van de cliƫnt : Giftseries Sdn. Bhd..

Classical Raya Catalogus

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.