Design tijdschrift
Design tijdschrift
Ringen

Blessed Child

Ringen De Blessed Child-ringen zijn een belofte van liefde: Baby Jamie knuffelt tot aan de binnenkant van de ring en vertrouwt zijn leven toe aan de handen van de moeder. De baby wordt op zijn rug gelegd en zuigt op zijn duim. Het is de mentale visie van haar ongeboren kind die elke zwangere vrouw in gedachten heeft. De ring symboliseert de onvoorwaardelijke onderlinge vertrouwensband tussen baby en moeder en is een eerbetoon aan dit vertrouwen. Baby Sam is op de top van de wereld, veilig, gezond en gelukkig. De drager draagt de baby met trots en presenteert zichzelf als een zelfverzekerde moeder. De ring is een band die zegt: "Geloof me, je bent geliefd!"

Naam van het project : Blessed Child, Naam van de ontwerper : Britta Schwalm, Naam van de cliƫnt : Blessed Child (Your 'Glueckskind').

Blessed Child Ringen

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.