Design tijdschrift
Design tijdschrift
Hanglamp

Golden cuboids

Hanglamp Gouden balken van Gobo zijn gemaakt in een samenspel van harmonie. De polyhédrons, tensegrity en de gulden snede staan centraal in dit ontwerp. het is de sleutel tot schoonheid en een soort van consistentie gevonden in de kracht van gouden balken. Deze armatuurophanging functioneert op een katrolsysteem. Het kan een veelvoud aan verschillende vormen aannemen die de lichtstralen filteren en daarom een kamer aankleden in schaduwen en pure en diverse lijnen. Zuiverheid en verlichting worden versterkt door de lichtheid van de gebruikte materialen.

Naam van het project : Golden cuboids, Naam van de ontwerper : Nicolas Brevers,, Naam van de cliënt : Gobo.

Golden cuboids Hanglamp

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.