Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kaars

Ardora

Kaars Ardora ziet eruit als een gewone kaars, maar is eigenlijk heel bijzonder. Na te zijn aangestoken, terwijl de kaars geleidelijk smelt, onthult hij van binnenuit een hartvorm. Het hart in de kaars is gemaakt van hittebestendig keramiek. De lont scheidt zich in de kaars en gaat door de voorkant en de achterkant van het keramische hart. Op deze manier smelt de was gelijkmatig, waardoor het hart binnenin zichtbaar wordt. De kaars kan verschillende geuren hebben die voor een zeer aangename sfeer kunnen zorgen. Op het eerste gezicht zouden mensen denken dat het een gewone kaars is, maar als de kaars smelt, kunnen ze de speciale eigenschap ontdekken.

Naam van het project : Ardora, Naam van de ontwerper : Sebastian Popa, Naam van de cliƫnt : Sebastian Popa.

Ardora Kaars

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.