Design tijdschrift
Design tijdschrift
Multifunctioneel Bureau

Portable Lap Desk Installation No.1

Multifunctioneel Bureau Deze Portable Lap Desk Installation No.1 is ontworpen om gebruikers een werkruimte te bieden die flexibel, veelzijdig, gefocust en opgeruimd is. Het bureau is een uiterst ruimtebesparende oplossing voor wandmontage en kan plat tegen de wand worden opgeborgen. Het van bamboe gemaakte bureau is afneembaar van de muurbeugel waardoor de gebruiker het op verschillende plaatsen in huis als schootbureau kan gebruiken. Het bureau heeft ook een groef aan de bovenkant, die kan worden gebruikt als telefoon- of tabletstandaard om de gebruikerservaring van het product te verbeteren.

Naam van het project : Portable Lap Desk Installation No.1, Naam van de ontwerper : Liyang Liu, Naam van de cliƫnt : Yois design.

Portable Lap Desk Installation No.1 Multifunctioneel Bureau

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.