Design tijdschrift
Design tijdschrift
Hotel, Residenties, Spa

Hotel de Rougemont

Hotel, Residenties, Spa Toegewijd aan een veeleisende internationale klantenkring, moest het ontwerp van Hotel de Rougemont een gemeenschappelijke basis vinden tussen de traditionele Zwitserse chaletstijl en een modern luxe resort. Geïnspireerd door de omringende natuur en de lokale architectuur, zijn de interieurs ontworpen om de geest van Alpine gastvrijheid over te brengen, waarbij traditie opnieuw wordt uitgevonden met een uitgebalanceerde combinatie van oud en nieuw. Authentieke natuurlijke materialen en traditioneel vakmanschap kenmerken zich door een strak design, waarbij op maat gemaakte details en verfijnde verlichtingsarmaturen en afwerkingen een ingetogen gevoel van elegantie uitstralen.

Naam van het project : Hotel de Rougemont, Naam van de ontwerper : Claudia Sigismondi, Andrea Proto, Naam van de cli├źnt : PLUSDESIGN.

Hotel de Rougemont Hotel, Residenties, Spa

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.