Design tijdschrift
Design tijdschrift
Ketting

Sakura

Ketting De ketting is zeer flexibel en gemaakt van verschillende stukken die naadloos aan elkaar zijn gesoldeerd om prachtig over het nekgebied van de vrouw te vallen. De middelste bloemen aan de rechterkant roteren en er is een mogelijkheid om het linker kortere stuk van de ketting afzonderlijk als broche te gebruiken. De ketting is erg licht gezien de 3D-vorm en complexiteit van het stuk. Het brutogewicht ervoor is 362,50 gram gemaakt is 18 karaat, met 518,75 karaat steen en diamanten

Naam van het project : Sakura, Naam van de ontwerper : Nada Khamis Mohammed Al-Sulaiti, Naam van de cliƫnt : Hairaat Fine Jewellery .

Sakura Ketting

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.