Design tijdschrift
Design tijdschrift
Hanglamp

Spin

Hanglamp Spin, ontworpen door Ruben Saldana, is een hangende LED-lamp voor accentverlichting. De minimalistische uitdrukking van zijn essentiƫle lijnen, zijn ronde geometrie en zijn vorm, geven Spin zijn mooie en harmonieuze ontwerp. De behuizing, volledig vervaardigd uit aluminium, geeft lichtheid en consistentie en fungeert als koellichaam. De verzonken plafondbasis en de ultradunne tensor wekken een gevoel van zweefbaarheid vanuit de lucht op. Verkrijgbaar in zwart en wit, Spin is de perfecte armatuur om te plaatsen in bars, balies, vitrines ...

Naam van het project : Spin, Naam van de ontwerper : RubƩn SaldaƱa Acle, Naam van de cliƫnt : RubƩn SaldaƱa - Arkoslight.

Spin Hanglamp

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.