Design tijdschrift
Design tijdschrift
Ring En Hanger

Natural Beauty

Ring En Hanger De collectie Natural Beauty is gemaakt als eerbetoon aan het Amazonewoud, erfgoed niet alleen voor Braziliƫ, maar voor de hele wereld. Deze collectie brengt de schoonheid van de natuur samen met de sensualiteit van vrouwelijke rondingen waarbij de sieraden het lichaam van de vrouw vormen en strelen.

Naam van het project : Natural Beauty, Naam van de ontwerper : Gabriel Juliano, Naam van de cliƫnt : Gabriel Juliano.

Natural Beauty Ring En Hanger

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.