Design tijdschrift
Design tijdschrift
Oorbel

Night Light

Oorbel Het idee van een stuk fosforescerende sieraden dat oplicht en gloeit in het donker, werd geïnspireerd door de bioluminescentie van de abyssale vissen. Deze vissoorten leven in de diepten van de oceaan en zelfs in totale duisternis maken ze zichzelf zichtbaar en aantrekkelijk voor het andere geslacht door hun mysterieuze vermogen om zichzelf te verlichten. Met dit voortreffelijke kunstwerk wil het vrouwen de kans geven om zelfs 's nachts te schitteren.

Naam van het project : Night Light, Naam van de ontwerper : Gabriel Juliano, Naam van de cli├źnt : Gabriel Juliano.

Night Light Oorbel

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.